Kerst Inn

Op zondag 11 december 2022 is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Kerst Inn. Een heerlijk en feestelijk evenement voor jong en oud, waar gezelligheid en samenzijn centraal staan.

Tijdens de Kerst Inn is er vanalles te beleven. Zo kunnen we hoog bezoek verwachten van de Kerstman. Daarnaast vinden er een aantal activiteiten plaats speciaal voor de jeugd. Zij kunnen namelijke deelnemen aan een toffe kleurwedstrijd en nog een aantal andere spelletjes.

Als middelpunt van de Kerst Inn gaan we weer traditie getrouw genieten van de Tombola. Gedurende de twee rondes van de Tombola zijn er ge-wel-di-ge prijzen te winnen! Dus wie weet met wat voor prachts jij naar huis gaat…

De Kerst Inn is een activiteit die je wilt meemaken. We heten je van harte welkom van 13.30 tot 17.30 uur op ons clubgebouw. Jij komt toch ook?!

Lootjesverkoop

De lootjes voor de Tombola kosten 75 cent per stuk, en zullen geldig zijn tijdens beide rondes van de Tombola.

Doordat de Tombola altijd weer een groot succes blijkt, willen we de verkoop van de lootjes al voor het evenement open zetten. Op deze manier kunnen we de rij bij de verkoopkraam verkorten, en samen eerder genieten van de Kerst Inn.

Je lootjes reserveren is enorm eenvoudig! Met slechts één mailtje is je reservering geplaatst. Dus plaats je bestelling vandaag nog door je voornaam, achternaam en het aantal lootjes naar kerstinn-reservering@hotmail.com te mailen. Reserveren is mogelijk tot vrijdag 9 december.

Heb je vooraf geen lootjes gereserveerd? Dat is geen ramp! Ook tijdens de Kerst Inn zelf kun je nog lootjes krijgen. Betaling is mogelijk per pin of contant.

Evenement Details

Datum: 11 december 2022

Tijd: 13.30 – 17.30 uur

Locatie: Hulsterweg 7, Venlo