Nieuwjaars Pubquiz

 

Ontdek de magie van kennis en gezelligheid bij onze Nieuwjaars Pubquiz! En proost samen met ons op het sprankelend begin van ons jubeljaar!

Op zondag 7 januari heffen we samen ons glas op het nieuwe jaar tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel. 2024 is niet zomaar een jaar voor onze vereniging, het is een jubeljaar, want de Meulewiekers bestaat maar liefst 60 jaar! Om dit jaar gelijk bijzonder in te knallen organiseren we een sensationele Nieuwjaars Pubquiz. Of je nu een doorgewinterde quizmaster bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond, onze pubquiz is voor ieder wat wils. De Nieuwjaars Pubquiz vind plaats van 15.30 tot 20.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje testen we onze kennis, en verwelkomen we samen ons jubeljaar in stijl.

 

Waarom je deze dubbele viering niet wilt missen..!

Slimme vragen, Spannende antwoorden: Onze vragen testen je kennis op allerlei gebieden, van geschiedenis tot popcultuur. Laat zien dat jij de koning van de trivia bent!

Hapje en een Drankje: Tijdens de quiz proosten we op een nieuw jaar vol toffe activiteiten. Geniet van een heerlijk drankje en een lekker hapje om de avond extra gezellig te maken.

Lachend Leren: Leer nieuwe feiten en geniet van een avond vol lachen. Van onze quiz steek je wellicht iets op, maar boven alles is het vooral buitengewoon vermakelijk.

‘Meule gevoel’: Kom gezellig met je groep of neem vrienden mee. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in de gezellige sfeer van de Meulewiekers. Er is geen betere manier om het nieuwe jaar te verwelkomen dan in het gezelschap van leden, vrijwilligers en vrienden.

 

Kortom, hier wil je bij zijn! Dus meld je aan via het aanmeldformulier en mis onze Nieuwjaars Pubquiz niet!

Evenement Details

Datum: 7 januari 2024

Tijd: 15.30 – 20.00 uur

Locatie: Hulsterweg 7, Venlo

Meld je hier aan!

    Aanmelding Nieuwjaars Pubquiz

    Naam


    E-mailadres

    Ik ben erbij bij de Nieuwjaars Pubquiz op 7 januari