Halloween Frightnight | Vrijwilligers Gezocht!

Op zaterdag 22 oktober slaan wij weer de handen ineen met Stichting Kindervakantiewerk Tegelen. Samen zijn we in volle gang om weer en griezelig Halloweenactiviteit neer te zetten voor de jeugd. Het belooft een avond te worden met een spannende spokentocht en een aantal toffe activiteiten op het clubgebouw.
 
Voor deze activiteit zullen we veel handen nodig hebben. Vooral tijdens de spokentocht om alle posten te bezetten. Wij zijn dus opzoek naar vrijwilligers! En misschien is dit wel iets voor jou!
 

Heb jij zaterdag 22 oktober de avond nog openstaan in je agenda? Kom ons dan uithelpen met griezelen, en zet samen met ons een toffe avond voor de deelnemende jeugd neer! Een post bezetten kan met meerdere personen, dus stoot vooral een aantal vrienden aan en doe samen mee.

Aanmelden kan via het contactformulier hieronder. Het zou heel fijn zijn als jij ons kan ondersteunen bij deze activiteit. Zien we jou op 22 oktober?

Evenement Details

Datum: 22 oktober 2022

Tijd activiteit: 18.00-22.00 uur

Locatie: Hulsterweg 7, Venlo

Meld je aan als vrijwilliger!

Kom jij griezelen tijdens de Halloween Frightnight op 22 oktober?

  Persoonsgegevens

  Voornaam

  Achternaam


  Contactgegevens

  E-mail

  Telefoon


  Evenement

  Wat is jouw beschikbaarheid op zaterdag 22 oktober?
  De activiteit zelf zal starten om 18.00, en tot ongeveer 22.00 uur duren. In middag worden er vooral al zaken opgebouwd voor de tocht.

  Tijdens de activiteit heb ik een voorkeur voor een bepaalde taak:
  Meerdere antwoorden mogelijk

  Zijn bekenden van je vrijwilliger met wie je graag ingedeeld wilt worden, geef dit dan hier aan:


  Akkoorden

  Beeldmateriaal
  "Ik vind het goed dat beeldmateriaal waarop ik afgebeeld sta gebruikt mag worden op de website of social media van Jeugdvereniging De Meulewiekers."

  Huishoudelijk Reglement en Gedragscode